Salı, Nisan 23, 2024
Ana SayfaUncategorized"Biz Bize Yeteriz Türkiyem" Millî Dayanışma Kampanyasını Destekliyoruz!

“Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Millî Dayanışma Kampanyasını Destekliyoruz!

Türkiye; millî birlik ve beraberlik ruhuyla, siyasi ve sosyal anlamda bölgesinin ve dünyanın parmakla gösterilen ülkesidir. Son zamanlarda yaşadığımız, bütün dünyayı etkisi altına alan KOVİD 19 salgını sebebiyle olağanüstü zamanlardan geçmekteyiz. Medeniyetimizin; yardımlaşma, dayanışma, paylaşma üzerine kurulu olduğunu defalarca ispatlamış bir toplumuz. Tarihimiz, aziz milletimizin yardımlaşma ve dayanışma ruhunu gösteren sayısız örneklerle doludur. Yüksek ahlaki değerlere sahip milletimiz, bu salgının yol açabileceği toplumsal yaraları sarmakta gecikmeyecektir. Komşusu açken tok yatamayan bir medeniyetin fertleri olarak bu zor zamanlarda üzerimize düşen sorumlulukları almaktan bir an bile geri durmayacağız. Ülkemiz bu ruh ile cihanşümul bir devlet olma yolunda emin adımlarla yürümeye devam edecektir. 

Devletler gücünü millî birlik ve beraberlikten alır. Fütüvvet ve ahilik geleneğine sahip aziz milletimiz, her alanda devletimize verdiği destekle tüm dünyaya gücünü bir kez daha gösterecektir. Aziz milletimizin iradesi, bir kez daha yardımlaşma ve dayanışma ruhuyla birlik ve beraberliğini abideleştirecektir. Her daim vatanını ve istiklalini koruma adına tek vücut olmuş milletimiz, bu sinsi salgının karşısında da aynı bilinç ve hassasiyetle mücadele etmeye hazırdır. 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi “Hiçbir virüs, bizim birliğimizden, beraberliğimizden, kardeşliğimizden daha güçlü değildir. Hiçbir hastalık, önümüzdeki aydınlık yarınların önüne geçemez. Hiçbir tehdit, bizi hedeflerimize vazgeçiremez.” Daima hizmet, daima millet anlayışla hareket eden büyük devletimiz, toplumumuzda bugünümüze ve geleceğimize sahip çıkma şuurunu da geliştirmiştir. Gün, şüheda burcu ülkemizin tüm dünyaya birlik ve beraberliğini gösterme vaktidir. Gün, enbiya yurdu bu topraklarda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı destekleme vaktidir. Gün, millî birlik ve sosyal dayanışma ruhu içinde kenetlenme vaktidir. 

Türkiye genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olunması amacıyla başlatılan BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM Millî Dayanışma Kampanyasına Uluslararası Hukukçular Birliği olarak 40.000,00 TL ile destek veriyoruz. Kamu oyuna saygı ile duyurulur.

Av. Necati Ceylan 

Uluslararası Hukukçular Birliği Genel Sekreteri 

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular

Recent Comments