Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana SayfaUncategorizedTerörü de Kınıyoruz, Müslümanlara Karşı Nefret Dilini de

Terörü de Kınıyoruz, Müslümanlara Karşı Nefret Dilini de

Son zamanlarda Fransa’da vuku bulan ve masum insanları öldüren terör saldırılarını en güçlü şekilde kınıyoruz. Terörün her türünü; gerekçesi ve dayandığı temel ne olursa olsun, ön şartsız reddediyor ve en sert bir şekilde kınıyoruz. Bu saldırıların tüm insanlığa karşı yapılmış bir saldırı olduğuna inanıyoruz. Terör örgütlerine karşı, hiçbir ayrım yapmadan, tüm ülkelerin ortak tavır geliştirmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Öte yandan, terör saldırısını gerçekleştiren kişinin Müslüman kökenli olduğu gerekçesi ile; tüm müslümanları terör ile eşdeğerde görerek; Müslümanların Peygamberine ve Müslümanların değerlerine karşı geliştirilen saldırıları da en sert şekilde kınıyoruz. Fransa’da başlayıp diğer Avrupa ülkelerine de yayılan, Müslümalara yöneltilen nefret dilini kınıyoruz. Bu noktada, Fransa Cumhurbaşkanı’nın kullandığı nefret dilini ve Müslümanlara hakaret etmeyi özgürlük olarak kabul eden yaklaşımını da kınıyor ve bu durumun Fransa gibi bir ülkenin Cumhurbaşkanı’na yakışmadığını düşünüyoruz.

Sonuç olarak, Uluslararası Hukukçular Birliği olarak terörün her türlüsünü ve Müslümanlık değerlerine ve Müslümanlara karşı geliştirilen nefret dilini en güçlü şekilde kınıyoruz.

Av. Necati CEYLAN

Uluslararası Hukukçular Birliği

Genel Sekreteri

1

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular

Recent Comments