Çarşamba, Nisan 24, 2024
Ana SayfaUncategorizedLibyalı Kardeşlerimizin Acısını Paylaşıyoruz

Libyalı Kardeşlerimizin Acısını Paylaşıyoruz

Bizler, Uluslararası Hukukçular Birliği olarak, Libya’daki kardeşlerimizin başına gelen bu büyük trajedinin ve özellikle Derna kentinde yaşanan kasırganın korkunç kurbanlarının yanındayız. Sizlerin tarifsiz acınızı ve kederinizi paylaşıyoruz. Sadece Allah’ın razı olacağı şeyleri söylüyoruz. Biz Allah’ız ve O’na döneceğiz.

Bu nedenle en içten taziyelerimizi kabul edin, şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz.

Bu platformdan, tüm uluslararası kuruluşlara, tüm kardeş ve dost ülkelere, bu çilenin aşılması ve Libya Devleti’nin yeniden inşası için acilen yardım eli uzatmaları, yüklerini hafifletmeleri ve Libya Devleti ile dayanışma göstermeleri çağrısında bulunmaya davet ediyoruz. Bu zor günlerde çileli Libyalı kardeşlerimize en içten taziyelerimizi yineliyoruz.

Uluslararası Hukukçular Birliği Genel Sekreteri
Av. Necati Ceylan

بيان تعزية

نحن -الاتحاد الدولي الحقوقيين -نقف أمام هذا المصاب الجلل الذي أصاب اخواننا بليبيا والعدد الرهيب لضحايا الاعصار خصوصا بمدينة درنة  ، نشاطركم الحزن و الأسى.و لا نقول إلا ما يرضي الله إنا لله وإنا اليه راجعون .

فتقبلوا تعازينا الخالصة راجين من المولى عز وجل الرحمة للشهداء.و الصبر لذويهم .متمنين الشفاء العاجل للمصابين والجرحى.

و من هذا المنبر لا يفوتنا أن نناشد كافة المنظمات الدولية و كل الدول الشقيقة والصديقة ،بالمسارعة بمد يد العون و تخفيف العبء والتضامن مع دولة ليبيا من أجل اجتياز هذه المحنة و إعادة اعمارها لتجاوز محنتها في هذه الايام العصيبة.

نجدد التعازي الخالصة لليبيا الشقيقة.

الامين العام للاتحاد الدولي للحقوقيين.

نجاتي جيلان

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular

Recent Comments