Perşembe, Nisan 25, 2024
Ana SayfaUncategorizedİnsanı Öldürmek Bütün İnsanlığı Öldürmektir

İnsanı Öldürmek Bütün İnsanlığı Öldürmektir

Türkiye Cumhuriyeti devletini ve milletini hedefleyen İstanbul, İstiklal Caddesinde 13.11.2022 tarihinde gerçekleşen “İstanbul Taksim’deki terör saldırısı”nı çok açık biçimde şiddetle lanetliyoruz. İnsan hayatı kutsal olup bir insanı öldürmek bütün insanlığı öldürmek gibidir.

İnsanlara acı veren bu aşağılık terör faaliyetlerinin, yandaşları için artık bir kazanç olmamasını diliyoruz. Artık Türkiye’de terörün değil, işin ve aşın konuşulmaya başlandığı günlerde vuku bulan bu patlamanın sadece 86 milyon Türkiye’ye değil, aynı zamanda, kendi gücüyle büyümek ve halkının refahını önceleyen ve bunu ciddi şekilde talep eden ülkelere yönelik olduğunu düşünüyoruz. Terörü ve teröristleri taşeron olarak kullanan devletlerin ve kuruluşlarının sorumluluklarının zamanaşımına uğramayacağını düşünüyoruz.

Terör payandalarının da, son demlerini yaşadıklarını umuyoruz ve tüm terör mağduru ülke ve ülke vatandaşlarının, gerekçesi ve dayandığı enstrümanlar ne olursa olsun “teröre karşı birlik içinde” olması gerektiğini düşünüyoruz.

Bu vesile ile terör mağdurlarından; ölenlere Allah’tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz.

Necati CEYLAN – Avukat
UHUB Genel Sekreter

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular

Recent Comments